Perşembe, Mayıs 6

şehirli gezginler onu taklit ediyor


Yurt dışına seyahat edenlerin, özellikle havaalanlarında sık sık rastladığı bir marka olarak hafızalarına yerleşen Mandarina Duck’ın temelleri bundan tam 30 yıl önce Bologna’da atıldı. Mandarina Duck, yenilikçi, kaliteli, rengarenk seyahat ürünleri ve kadın çanta koleksiyonu ile tanınıyor. Şehirli, stil sahibi ve seyahat etmeyi seven kullanıcılarının kısa zamanda beğenisini kazandığı için ikon haline gelen modelleriyle fanatiklerinin sayısını her geçen gün arttırıyor. Yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceğiniz bu seyahat partneri, konfor ve tasarım konusunda da kesinlikle sizi mutlu edecek.




Markanın sadece İtalya’da değil dünyanın pek çok ülkesinde önemli bir yeri var. Sportif, modern ve yalın tasarım çizgisinde Mandarina Duck, özellikle kullandığı zengin renk skalasıyla dikkat çekiyor. Bu markayla ilk tanışanlar, önce ürünlerin renklerine, ardından tasarımlarına hayran kalıyor.


İki girişimci İtalyan’ın, Paolo Trento ve Pietro Mannato’nun markalarına neden “Mandarina Ördeği” dediklerine gelince… Başlangıçta böyle bir isim düşünmüyorlar. O dönemde fikir almak istedikleri Vogue’un genç yazarı Franca Sozzani onları derginin fotoğrafçılarından Giorgio Bonazzi ile tanıştırıyor. Ve birlikte, yeni ismin, şirketlerinin adı Plastimoda değil de kesinlikle başka bir şey olması gerektiğine karar veriyorlar. Bonazzi bir süre sonra elinde, Rusya-Çin sınırında, Uygur bölgesi olarak da bilinen Ussuri Nehri’nde görülen “Anatra Mandarina” adlı rengarenk, gezgin bir ördeğin fotoğrafıyla dönüyor. Resimdeki renkler ve ördeğin gezgin ruhu, markanın kendini ifade ediş biçimini tamamladığı için “Mandarina Duck” ismi çok beğeniliyor.



Mandarina Duck, modaya yakın duran, renkleri ve malzemeleri çok iyi kullanan güçlü bir marka. Rengarenk ürünleri arasında gezinirken sadece çanta koleksiyonları değil, cüzdan gibi deri aksesuarlar da bulabileceksiniz. limago’nun Mandarina Duck kampanyası, romantik, özgür ve ne istediğini bilen kadın ve erkekler için…



Yaklaşan Anneler Günü’nde tüm sevdiklerinizi bu rengarenk dünyanın ürünleriyle mutlu edebilirsiniz.

[limango]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder